mad

Vi skræddersyer gerne en menu efter dine ønsker og dit budget. Her kan du se eksempler forskellige menuer, vi har haft succes med før

Buffeter

3,5 eller 7 retters menuer

Sommermenu

Kan sammensættes til 3, 5 eller 7 retters menu.

345 kr. for tre retter. Prisen for 5 og 7 retter afhænger af, hvilke retter I ønsker.

Forretter

Hummerbisque
Let hummersuppe med muslinger og laks. Krydret med fennikel , ramsløg og tomat.
Drysset med friskpillede ærter.

Grillet kammusling
Med sort peber og friske urter.
Serveres med en sprød salat på forårskål og radiser i hyldeblomstvinaigrette.

Toast Skagen
Håndpillede rejer, mayonnaise, dild, purløg, sennep og cognac.
På smørstegt toast med sprød salat og citron.

Duet af havørred
Et rimmet og et stykke stegt filet.
Serveres med rygeostcreme, agurk, ærter, radiser og dild. Hertil peberrod.

Tun
Lynstegt tun i skiver, vendt i sesam og jordnødder.
Serveres med glasnudelsalat med mynte, chili, koriander og lime. Hertil en gomadressing.

Grønne Asparges.
Let dampede asparges, sprød skagenskinke og sauce hollandaise. Hertil langtidsbagt tomat.

 

Hovedretter

Okse
Helstegt oksemørbrad med grønne og hvide asparges, sauce bearnaise og syltede sommerløg.

Unghane.
Ballotine af unghane med tomat, oliven og ramsløg. Hertil en rødvinsreduktion.

Lam
Braiseret skank med ragout af ærter, spæde gulerødder, porre og kartoffel.
Serveres med citronsky.

Torsk
Hvidvinspocheret torsk med skaldyrsvelouté, dampede asparges. Pyntet med blåmuslinger og håndpillede rejer.

Laks
Stegt filet med grønne bønner, fennikel og langtidsbagte tomater. Hertil rødvinssauce og kartoffelmos.

Risotto (Veg)
Lavet på perlebyg, østershatte, parmesan, hvidvin og olivenolie. Serveres med grønne asparges.

 

Desserter

Panna cotta
Med hvid chokolade, havtorn og passionsfrugt.
Hertil crumble af bagt hvid chokolade.

Gateau marcel
Chokoladekage i tre lag. Serveres med kirsebærcoulis og ristede nødder.

Cheesecake
Friskost, mango og lime med sprød bund.

Fragilité
Hasselnøddebund med nougat og syrnet fløde. Hertil råsyltede bær.

Trifli
Sæsonens frugt, makroner og flødeskum.

 

Buffet

Konfirmationsmenu

Forret:

Letdampede asparges svøbt i prosciutto crudo med syrnet citroncreme

Buffet:

Bagt færøsk laks med hyldeblomstfriskost, hertil syltede radiser
Ballotine af unghane med tomat, oliven og oregano
Grillet oksestriploin med parmesan, citron og rucola
Kartoffelsalat af nye danske kartofler, med ærtespirer, vendt i let vinaigrette
Salat af spæde gulerødder, hvide asparges, majroe, spinat og forårsløg
Spidskålssalat med feta, mandler og friske urter
Romainesalat vendt i cæsardressing med vesterhavsost og sprøde rugbrødscroutoner
Surdejsflute
Ramsløgspesto
Romescosauce
Estragonmayo

Dessert:

Rabarbertrifli

Pris: 299 kr. pr kuvert

Kan afhentes på en af vores adresser:
Ørestads Boulevard 73, 2300 København S
Eller
Traverbanevej 10, 2920 Charlottenlund

Levering i Storkøbenhavn: 550 kr. inkl. moms

Personlig kok

Du kan også booke en af vores dygtige kokke, der søger for at anrette forretten smukt og sætter buffeten op, så den tager sig bedst muligt ud. Du bestiller en kok i min 3. timer til en pris på 440 kr. i timen inkl. moms.

 

295 kr.

Syltet laks. Serveres med løgkarse, rygeostcreme og frisesalat.
Coq au vin farseret unghane. Serveres med skovsvampe, perleløg, rødløg og salvie
Helstegt oksefilet. Serveres med sennepskål, revet vesterhavsost, citron og olivenolie
Nordisk tabouleh. Hvedekerner, persille, tomat, agurk.
Gulerødder glaserede med honning, sort peber og havtornn
Bitre grønne og sprøde salater med ristede kerner.
Romanesco sauce og løvstikke pesto